“Tok ağırlaması zordur”… Bu deyimin ne anlama geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Kurumsal ve ciddi firmalara yemek hizmeti verirken de tam olarak “Tok Ağırlarız”. Çünkü hizmet verirken dikkat ister, özen ister, profesyonellik ister, en küçük hataya bile yer yoktur! Yılın her günü… Hatta bazen günde birkaç öğün… Onlarca, yüzlerce, binlerce kişi için hazırlanan yemek, tek bir kişi için sanki anneniz hazırlamış gibi temiz, lezzetli ve özel olmalıdır. Her gün onlarca kilometre öteye aynı zamanda ulaşmalı, tüm yemekler müşteriye aynı kalitede ve aynı özellikle sunulmalı… Yemek sayısı herkese tam yetmeli, ne bir eksik ne de bir fazla olmayacak şekilde hesaplanmalı… Kalori değerleri çalışanların yaptığı işe göre bilimsel olarak ayarlanmalı… Piyasa koşulları malum… Fiyatları da elbette kaliteden ödün vermeden ekonomik olmalı…
Ve… Bunların hepsi de aynı anda birlikte olmalı!…
İşte biz, BESLER KURUMSAL YEMEK HİZMETLERİ olarak bunların hepsini, yılın her günü ve günün her saatinde aynı kalitede hazırlıyoruz. Hem de 2000 yılından bu yana hiç ara vermeden!… Besler Catering olarak bunu başarmanın yolunun; yetişmiş ve tüm eğitimlere sahip yeterli işgücü, kaliteli ve sağlıklı malzeme, donanımlı ve teknolojik olarak sağlam tesis ve sürekli araştıran, gelişime açık bir şirket politikası ile mümkün olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Besler; istihdam ettiği birbirinden bağımsız görev ve sorumluluk alanlarına sahip çok sayıda Gıda Mühendisi ve her biri işinin ehli aşçılardan oluşan geniş kadrosu ile kaliteli hizmet üretir. Bugüne kadar her yeni yıla, sofralara yeni tabaklar koyarak başladık; her yeni yılı yeni dostlar kazanmış olmanın mutluluğu ile tamamladık. Sofralarımızdan bundan sonra da bereket ve dostluk eksik olmasın.
Besler; üretimde ve sevkiyatta kullandığı tüm hammaddeleri güvenilir ve marka değeri yüksek kaynaklardan temin eder ve kontrollerini yaptıktan sonra stoklarına kabul eder.
Besler; yemek üretimini teknolojik altyapısı ile standart hale getirir, bu seviyeyi sürekli olarak korur ve hizmet kalitesini yükseltecek tüm yenilik ve yatırımlara pozitif bakar.
Besler; standartların üstünde hijyen ve lezzetli ürünler için hedeflerini daima yüksek tutar.
Besler; üretim tesisinde kullandığı elektrik ve su gibi hayati öneme sahip ihtiyaçlar konusunda sorun yaşamamak için güçlü jeneratör desteği ve su arıtma tesisinden elde ettiği artezyen kaynağı desteği ile çalışır. Böylece, söz konusu ihtiyaçlar sistemi 7/24 aktif halde tutar ve asla kesintiye uğramaz.
Besler; kalite kontrol biriminde görev alan gıda mühendisleri tarafından, kızartma yağlarındaki polar madde düzeyini ilgili cihazlarla tespit edip kanserojen maddelerin yemeğe ulaşmasını engelleyerek sık ve gerekli yağ değişim kararlarını alır ve konunun önemi nedeniyle takip ve kontrollerini asla ihmal etmez.
Besler; yemek sevkiyatında kullandığı araç filosunu belli aralıklarla yeniler ve her yenilemede tüm araçların zemin kısımlarını hijyenikepoksi materyal ile kaplar. Araçların özellikle iç yan bölümlerini de kapatarak tamamen hijyenik kalmasını ve kolay temizlenebilir hale gelmesini sağlar.
Besler; kullandığı özel bilgisayar yazılımı ile menü hazırlanmasından satın alma prosedürlerine, reçete oluşumlarından günlük üretim emirlerine, siparişlerin irsaliye ve faturaya dönüşmesinden, ürün etiketleme ve sunumuna kadar kendine ait teknolojik sistemi dahilinde hizmet üretir.
Besler; ev yemeği tadında en kaliteli ve lezzetli yemekleri Adana, Mersin ve Osmaniye’ye kadar aynı standartlarda müşterilerine en hızlı şekilde ulaştırır.
Besler; verdiği hizmeti severek yapar. Kaliteli ve lezzetli yemeğin her müşterisinin eşit hakkı olduğuna inanır.
Besler; insan sağlığının en önemli sermaye olduğuna inanmakta ve bu nedenle çalışanlarının hizmet içi eğitimlerine, gelişmelerine önem vermektedir. Çalışanlarının en iyi hizmeti üretmesi için gereken altyapıyı sağlayarak en modern mutfaklarda en sağlıklı lezzetleri siz değerli müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.