Hijyen ve Kalite
Çalışmalarında her zaman sosyal sorumluluk ve çevre bilinciyle hareket eden Besler Catering olarak amacımız; hijyenik koşullarda, sağlıklı ve kaliteli üretim yaparak yüzde yüz gıda güvenliğini sağlamak suretiyle müşteri beklentilerinin de üstüne çıkan bir hizmet sunmaktır.
Bu amaçla;
- Yemek hazırlık ve üretim ünitelerimiz, üretimde kullandığımız tüm gıda maddeleri ile ambalajlamada kullandığımız tüm araç, gereç ve ekipmanlar; hazırlık, pişirme, ambalajlama ve taşıma sürecinin her aşamasında, yani A’dan Z’ye kadar tüm süreçler gıda mühendislerimizin denetiminden geçmektedir.
- Kendi alanında lider firmalarla çalışarak sağlık, güvenlik ve kalite standartlarına uygun hammadde seçimi ve tedariki ile mal kabulde ambalaj ve depolama kriterleri göz önüne alınarak ürünler teslim alınmaktadır.
- Çalışan personele kişisel hijyen, ekipman temizliği, üretim, taşıma ve hizmet standartları ile ilgili hizmetiçi eğitimler verilmekte, ayrıca düzenli olarak sağlık kontrolleri yapılmaktadır.
- Tesisimizde bulunan her türlü araç ve gerecin hijyenik bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. Her türlü araç ve ham maddenin kullanım süreleri takibi hassasiyetle kontrol edilmektedir.
Kalite ancak siz gereken özeni gösterdiğiniz zaman gerçekleşebilecek bir kavramdır. Bu nedenle kalitemizden ödün vermeden en iyi, sağlıklı, hijyenik ve lezzetli ürünlerle sizlere hizmet sunmak anlayışı ile çalışıyoruz.
Yaşadığımız Anadolu coğrafyasının kültüründe evimize her gelen tanrı misafiri sayılır ve sofraya bir tabak konur. Biz de hazırladığımız tüm sofralarda geleni aç göndermeden en iyi şekilde ağırlamayı kendimize misyon edindik. Tıpkı evimize gelen misafirlerimiz gibi. Bu kültürün bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.